GESPECIALISEERDE EXPERTISE FLEXIBEL INZETBAAR
Of het nu gaat om kleine of grote projecten, bij Seabiscuit kunnen zelfstandig ondernemer én multinational terecht voor slagvaardig offshore outsourcing.
Van A tot Z en verder.
yourImageSrc

SUPPORT

Een web of softwareproject eindigt zelden na de oplevering. Daarom biedt Seabiscuit na oplevering de optie om de ontwikkelde applicatie 'in onderhoud' te nemen. Dat wil zeggen dat het team dat aan de ontwikkeling heeft gewerkt verantwoordelijk wordt voor het beheer, onderhoud, en eventuele aanpassing en uitbreiding van de website of -applicatie.

Zo profiteert u van de kennis die tijdens een project wordt opgedaan en houdt u de verantwoordelijkheid voor de technische werking in één hand.

Er zijn twee vormen van ondersteuning:

INSTANT

Bij Instant Support maakt u op afroep gebruik van de kennis en kunde van gespecialiseerde medewerkers. Op welk moment u gebruik maakt van die uren bepaalt u (of uw opdrachtgever) zelf. Vooraf wordt vastgelegd hoeveel uren op deze manier beschikbaar zijn. De kosten bestaan uit een vast component (de 'beschikbaarheids'vergoeding) en een variabel component (het totaal aantal uur dat u per maand afneemt x het uurtarief voor Instant Support). U profiteert van de vrijheid om snel de juiste persoon in te kunnen schakelen en de zekerheid dat een gekwalificeerde medewerker daadwerkelijk beschikbaar is. De werkzaamheden betreffen met name gebruikersvragen, het oplossen van door gebruikers veroorzaakte storingen en kleine technische aanpassingen. Het uurtarief voor Instant Support is hoger dan het reguliere uurtarief en Instant Support overeenkomsten zijn beschikbaar vanaf 16 uur per maand.

FLEX

Bij Flex Support neemt u een vast aantal uur per maand af die u (of uw opdrachtgever) gebruikt om in vaste tijdblokken ('time slots') werkzaamheden uit te laten voeren. Uren zijn beschikbaar volgen het principe van een 'strippenkaart' met dien verstande dat uren een kwartaal houdbaar zijn. In pricipe wordt Flex Support gebruikt om geplande aanpassingen en uitbreidingen te laten uitvoeren. Daarnaast is er de mogelijkheid dringende zaken te escaleren zodat deze worden behandeld als Instant Support. Flex Support is beschikbaar vanaf 4 uur per maand. Het uurtarief voor Flex Support is lager dan het reguliere uurtarief.

SEABISCUIT HQ
Braingate Building
Rivium Boulevard 301 – 321
2909 LK Capelle a/d IJssel

  • Toll Free UK:
  • Toll Free Germany:
  • HQ Phone:
  • HQ Fax:
 
info@seabiscuitsoftware.com
www.seabiscuitsoftware.com


  • +44 800 680 0654
  • +49 800 189 0308
  • +31 10 288 18 20
  • +31 10 288 18 30