GESPECIALISEERDE EXPERTISE FLEXIBEL INZETBAAR
Of het nu gaat om kleine of grote projecten, bij Seabiscuit kunnen zelfstandig ondernemer én multinational terecht voor slagvaardig offshore outsourcing.
Van A tot Z en verder.
yourImageSrc

PROJECT

Natuurlijk pakken we uw project graag aan. Dat kan op een aantal manieren afhankelijk van hoe u of uw opdrachtgever graag werkt.

FIXED PRICE

Wanneer u de specificaties van het project van A tot Z in het vizier heeft, nemen wij u de technische realisatie graag tegen een vooraf bepaald vast bedrag uit handen. Maar ook als er bepaalde onderdelen van het ontwerp nog moeten worden uitgewerkt, denken we graag mee. Eventueel assisteren leden van ons Project Management team (waaronder ervaren Projectcoördinatoren, Interactie Ontwerpers, Informatie Architecten. Database Engineers en Web Developers) om de puntjes op de i te zetten. De praktijk leert dat hoe eerder wij in dat traject worden ingeschakeld, hoe efficienter het project verloopt.

Projectdefinitie: interactie en functioneel ontwerp

Het ontwikkelen van het Interactie en Functioneel Ontwerp voor websites en mobiele applicaties is een essentieel onderdeel van onze methodiek en dient als dé leidraad voor het ontwikkelproces: niet alleen als blauwdruk voor de technische realisatie maar ook als het handboek waarin verantwoordelijkheden tussen opdrachtgever en opdrachtnemer worden gedefinieerd. Het Interaction Design kan worden gespecificeerd door een wireframe of prototypen die gemaakt zijn met behulp van veelgebruikte hulpmiddelen als bijvoorbeeld Axure.

FIXED BUDGET

Wanneer het beschikbare budget de realisatie van alle eisen en wensen overstijgt, passen we een werkwijze toe waarin een vooraf vastgesteld budget het kader van het project bepaalt. De gewenste fuctionaliteiten worden in volgorde van belangrijkheid uitgevoerd.

Snel een pilot project starten? Neem dan nu contact met ons op!

SEABISCUIT HQ
Braingate Building
Rivium Boulevard 301 – 321
2909 LK Capelle a/d IJssel

  • Toll Free UK:
  • Toll Free Germany:
  • HQ Phone:
  • HQ Fax:
 
info@seabiscuitsoftware.com
www.seabiscuitsoftware.com


  • +44 800 680 0654
  • +49 800 189 0308
  • +31 10 288 18 20
  • +31 10 288 18 30