WERKEN MET SEABISCUIT: DE VOORDELEN OP EEN RIJ
Met onze aanpak profiteert u daadwerkelijk van de kansen die het offshore uitbesteden van web en software ontwikkeling biedt.
Effectief, betaalbaar en zonder risico's.
yourImageSrc

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

Bij Seabiscuit combineren we de kracht van offshore en nearshore development teams met de voordelen van resultaatgericht project management. Onze aanpak onderscheidt zich op vier belangrijke onderdelen:

BEWEZEN TECHNOLOGIE OP MAAT GESNEDEN

Bij Seabiscuit maken we gebruik van bewezen technologie en bekroonde softwareproducten om 'state-of-the-art' websites en webapplicaties te ontwikkelen. Dat geeft opdrachtgevers de zekerheid dat we het wiel niet opnieuw hoeven uit te vinden en ons de mogelijkheid om snel en betaalbaar uitgebreide functionaliteit te leveren!

NEDERLANDS(TALIG) PROJECT MANAGEMENT

Een belangrijk nadeel van offshore outsourcing zijn het tijdverschil tussen de locatie van de opdrachtgever en die van de opdrachtnemer en mogelijke taal- en cultuurverschillen. Bij Seabiscuit werkt u uitsluitend met Nederlandstalige project managers die eventueel samen met u een kop koffie drinken om het project in detail te bespreken.

DEVELOPMENT + HOSTING + CUSTOMER SUPPORT

Wij nemen graag de eindverantwoordelijkheid! Daarom ontwikkelen we niet alleen software en webapplicaties, maar verzorgen desgewenst ook de webhosting en voortdurende gebruikersondersteuning. Zo voorkomen we dat er vragen ontstaan over wie storingen moet verhelpen en lossen we die snel op.

FLEXIBELE BUSINESSMODELLEN

Elke opdrachtgever is voor ons een 'partner in business'. Daarom passen we zowel onze werkwijze als de manier waarop we onze diensten in rekening brengen aan aan uw specifieke behoefte. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, eenvoudig of complex, wij zorgen ervoor dat we flexibel en betaalbaar inzetbaar zijn.

SEABISCUIT HQ
Braingate Building
Rivium Boulevard 301 321
2909 LK Capelle a/d IJssel

  • Toll Free UK:
  • Toll Free Germany:
  • HQ Phone:
  • HQ Fax:
 
info@seabiscuitsoftware.com
www.seabiscuitsoftware.com


  • +44 800 680 0654
  • +49 800 189 0308
  • +31 10 288 18 20
  • +31 10 288 18 30