CASES EN REFERENTIES
Wie maken gebruik van offshore development? En waarom?
yourImageSrc

VOOR WIE?

Wie maken er gebruik van onze offshore development diensten?

RECLAMEBUREAUS

Technologie is een belangrijke, soms doorslaggevende factor in uw dagelijks werk. Seabiscuit is niet alleen uw strategische 'sparring' partner maar ook een betrouwbare en betaalbare leverancier als het gaat om web development. Van HTML website tot complexe Enterprise Portal, van webshop tot online community, we bouwen op tijd en binnen budget en nemen u de technische zorgen uit handen.

We laten u graag zien hoe we u kunnen helpen pitches te winnen, marge te vergroten en kwaliteit te waarborgen!

MARKETING MANAGERS

U weet exact waar u naartoe wilt met uw website maar uw IT afdeling heeft onvoldoende capaciteit en werkzaamheden extern beleggen past niet binnen het budget. Al eens aan offshore web development gedacht? Met het full service concept van Seabiscuit beschikt u over een 'virtuele' Internetafdeling die u betaalbaar en flexibel kunt inzetten. Bovendien hebben we verstand van de meestgebruikte CMS en CRM systemen. Zo kunnen ook uw collega's van IT geen 'nee' kunnen zeggen!

Meer weten? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

ONDERNEMERS IN HET MKB

Offshore uitbesteden is niet langer ingewikkeld en komt binnen handbereik van het MKB. Ondernemers weten bovendien steeds beter waaraan het eindresultaat moet voldoen. Dus of het nu gaat om een klein of groot project, elke MKB'er kan profiteren van de aanpak die Seabiscuit hanteert.

Neem vandaag nog contact met ons op om zo kosten te besparen en uw slagkracht te vergroten!

IT MANAGERS

Als u verantwoordelijk bent voor het reilen en zeilen van de automatisering binnen uw bedrijf, neemt u liever geen risico's. Maar u wilt wel kunnen profiteren van de kansen van die outsourcing biedt. De 'offshore development' formule' van Seabiscuit brengt uitkomst. Op basis van software die hun nut vele malen hebben bewezen maken we (web)applicaties op maat. Betaalbaar, volgens afspraak, met volledige nazorg. En met gespecialiseerde medewerkers die flexibel inzetbaar zijn.

We leggen u graag uit wat we voor u kunnen betekenen!

SEABISCUIT HQ
Braingate Building
Rivium Boulevard 301 321
2909 LK Capelle a/d IJssel

  • Toll Free UK:
  • Toll Free Germany:
  • HQ Phone:
  • HQ Fax:
 
info@seabiscuitsoftware.com
www.seabiscuitsoftware.com


  • +44 800 680 0654
  • +49 800 189 0308
  • +31 10 288 18 20
  • +31 10 288 18 30