CASES EN REFERENTIES
Wie maken gebruik van offshore development? En waarom?
yourImageSrc

REFERENTIES

EEN MOBILE APP MET ALLE ANTWOORDEN VOOR
EEN KENNISORGANISATIE

Om de klantenservice te verbeteren en het call centre te ontlasten, liet een middelgrote kennisorganisatie een mobile app ontwikkelen. De app dient als vraagbaak en naslagwerk voor installateurs die vaak onderweg zijn en direct een antwoord nodig hebben. Voor antwoorden kan worden betaald met behulp van 'credits'. En natuurlijk kunnen gebruikers de vragen beoordelen.

EEN MAGENTO WEBSHOP MET KLANTENTROUWSYSTEEM

Voor een leverancier van bijzondere geschenken ontwikkelde Seabiscuit een Magento webshop op maat voorzien van een bijzonder klantentrouwsysteem. Producten kunnen o.a. met behulp van een klantenkaart worden afgerekend. De klantenkaart kan worden opgeladen en zo telkens opnieuw worden gebruikt.

SPECIALIST IN .NET CMS IMPLEMENTATIES

Als kenner op het gebied van .NET Content Management Systemen zoals Sitecore, Ektron, EPiServer, Kentico en Umbraco, implementeert Seabiscuit dagelijks toepassingen gebaseerd op .NET technologie, van website en intranet tot online community Voor webshops maken we gebruik van ASPDotNet Storefront of Ablecommerce.

EEN WEBSHOP OP MAAT MET SUGARCRM

Met behulp van het webgebaseerde relatiebeheersysteem van SugarCRM, kon een cateraar het verzorgingsgebied aanzienlijk uitbreiden, klanten op tijd bedienen en tegemoetkomen aan klantspecifieke wensen. Met de SugarCRM implementatie op maat is in feite een webshop gerealiseerd: klanten kunnen bestellen en nadien - na inloggen - bestellingen eventueel wijzigen. Aan de hand van bestellingen worden dagelijks een optimale routeplanner gegenereerd en worden bestellingen naar leveranciers automatisch verzonden.

EEN MOEITELOZE CMS MIGRATIE. VAN MAATWERK CMS
NAAR STANDAARD CMS!

Het komt voor dat de eerste keuze niet de juiste blijkt te zijn. Maatwerksystemen, vooral als het gaat om Content Management Systemen, kunnen na verloop van tijd aan vervanging toe zijn. Seabiscuit is een ervaren CMS specialist en bij uitstek geschikt om een CMS migratie uit te voeren. Van maatwerk naar standaardproduct. Of een standaardproduct op maat gesneden. Van .NET naar PHP (en vice versa!)

EEN EIGEN MOBILE APP VOOR EVENEMENT OF BEURS

Voor een snelgroeiende brancheorganisatie die elk jaar een drukbezochte vakbeurs organiseert ontwikkelde Seabiscuit een mobile app waarop sponsors en exposanten via een interactieve plattegrond gemakkelijk te vinden zijn. Natuurlijk bevat de app ook informatie over de beursorganisatie zelf en relevante nieuwsberichten. Handig is dat alle informatie in de app beheerd wordt via het CMS! In de nieuwe versie wordt aandacht besteed aan sociale media en netwerkmogelijkheden voor de bezoekers van de beurs.

EEN ZOEKMACHINE VRIENDELIJKE WORDPRESS IMPLEMENTATIE

Seabiscuit bood uitkomst voor een reclamebureau dat op zoek was naar vlekkeloze en SEO-vriendelijke Wordpress implementatie. Na aanlevering van de ontwerpen werd de HTMl ontwikkeld
en - na goedkeuring ervan -de website binnen twee weken kant-en-klaar opgeleverd.

EEN WEBONTWIKKELAAR TEGEN EEN SCHERP TARIEF VOOR EEN KLUS
VAN TWEE MAANDEN

Voor een projectbureau met veel (internet)technische kennis in huis, stelde Seabiscuit een gecertificeerde webprogrammeur ter beschikking die - offshore - samen met het interne team van de opdrachtgever binnen budget een webapplicatie ontwikkelde. Hij werd ondersteund door een sr. software engineer - ook offshore - die al geruime tijd ervaring had met de gebruikte technologie.

EEN ENTERPRISE PORTAL VOOR EEN INTERNATIONAAL CONSULTANCY ORGANISATIE

SEABISCUIT HQ
Braingate Building
Rivium Boulevard 301 321
2909 LK Capelle a/d IJssel

  • Toll Free UK:
  • Toll Free Germany:
  • HQ Phone:
  • HQ Fax:
 
info@seabiscuitsoftware.com
www.seabiscuitsoftware.com


  • +44 800 680 0654
  • +49 800 189 0308
  • +31 10 288 18 20
  • +31 10 288 18 30