CASES EN REFERENTIES
Wie maken gebruik van offshore development? En waarom?
yourImageSrc

CASES?

Wanneer maakt u effectief gebruik van offshore of nearshore outsourcing? Hieronder vindt u een aantal typische gevallen waarin u de voordelen van offshore development perfect kunt benutten.

OVERSTAPPEN VAN CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM OF WEBSHOP

Uw bestaande CMS of webshop voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Het kan zijn dat u in het verleden in zee bent gegaan met een partij die de website op maat heeft ontwikkeld of zelf een CMS heeft gebouwd. Inmiddels merkt u dat er oplossingen zijn die meer functionaliteit bieden voor minder geld. En bij uw huidige leverancier wordt voor elke extra functionaliteit een factuur gestuurd. Wanneer u een zgn. 'migratie' overweegt, biedt offshore of nearshore development een kosteneffectieve mogelijkheid. Seabiscuit implementeert de meestgebruikte CMS en webshopsystemen om u weer snel 'up-to-standards' te krijgen.

ONTWIKKELEN VAN MAATWERKTOEPASSINGEN

Ook wanneer u overweegt een maatwerktoepassing te ontwikkelen, biedt de offshore aanpak van Seabiscuit uitkomst. U heeft nauw contact met een vaste project manager die volledig op de hoogte is van uw wensen en achterliggende motieven. Hij vertaalt die vervolgens naar een passende oplossing die op tijd en binnen budget wordt gerealiseerd. Daarnaast heeft u de ruimte om op basis van voortschrijdend inzicht het vervolg te bepalen.

ONTWIKKELEN VAN EEN MOBIELE APPLICATIE

De 'mobiele' revolutie is in volle hevigheid losgebarsten. En ook uw (potentiŽle) klanten willen u via de smartphone of tablet kunnen bereiken. Wanneer u een mobiele applicatie wilt ontwikkelen, biedt Seabiscuit u een schat aan ervaring: van ontwerp tot technische realisatie.

SEABISCUIT HQ
Braingate Building
Rivium Boulevard 301 Ė 321
2909 LK Capelle a/d IJssel

  • Toll Free UK:
  • Toll Free Germany:
  • HQ Phone:
  • HQ Fax:
 
info@seabiscuitsoftware.com
www.seabiscuitsoftware.com


  • +44 800 680 0654
  • +49 800 189 0308
  • +31 10 288 18 20
  • +31 10 288 18 30